SUMMER TIMINGS

S.NO.

TIMING

DETAIL

DURATION

1

 07:20 AM

REPORTING TIME

 

2

07:30 -07:35 AM

ATTENDANCE

   5 Min

3

07:35- 07:50 AM

ASSEMBLY

   15 Min

4

07:50 – 08:15 AM

ZERO PERIOD

25 Min

5

08:15- 08:55 AM

1 PERIOD

40 Min

6

08:55-09:35 AM

2 PERIOD

40 Min

7

09:35- 10:15 AM

3 PERIOD

40 Min

8

10:15- 10:55 AM

4 PERIOD

40 Min

9

10:55-11:10 AM

RECESS

15 Min

10

11:10- 11:50 AM

5 PERIOD

40 Min

11

11:50 AM-12:30 PM

6 PERIOD

40 Min

12

12:30- 01:10 PM

7 PERIOD

40 Min

13

01:10- 01:50 PM

8 PERIOD

40 Min

WINTER TIMINGS

S.NO.

TIMING

DETAIL

DURATION

1

 07:45 AM

REPORTING TIME

 

2

08:00 -08:05 AM

ATTENDANCE

   5 Min

3

08:05- 08:20 AM

ASSEMBLY

   15 Min

4

08:20 – 08:45 AM

ZERO PERIOD

25 Min

5

08:45- 09:25 AM

1 PERIOD

40 Min

6

09:25-10:05 AM

2 PERIOD

40 Min

7

10:05- 10:45 AM

3 PERIOD

40 Min

8

10:45- 11:25 AM

4 PERIOD

40 Min

9

11:25-11:40 AM

RECESS

15 Min

10

11:40 AM- 12:20 PM

5 PERIOD

40 Min

11

12:20 -01:00 PM

6 PERIOD

40 Min

12

01:00- 01:40 PM

7 PERIOD

40 Min

13

01:40- 02:20 PM

8 PERIOD

40 Min